• [ALG] Beelden Half-Life project Black Mesa opgedoken

  9 augustus 2012 21:50 door
  Er gaan al langer speculaties rond over de Half-Life game reeks. Tot nu toe zijn er enkele delen beschikbaar en word er een nieuwe gemaakt. Nu zij er beelden van Half-Life project Black Mesa opgedoken.

  Uit bronnen is gebleken dat het gaat om een mod die gemaakt is door fans om de originele Half-Life volledig om te zetten naar Half-Life 2. De gemaakte beelden staan op YouTube en zijn ook opgestuurd naar de websites Valvetime en LambdaGeneration.

  Deze beelden zijn niet representatief voor de staat van het product, vermits ze afkomstig zijn van een oude versie van de build waarachter al acht jaar ontwikkelingwerk zit.

  De video van Valvetime laat het begin van Half-Life: On a Rail zien. Onduidelijk is of de muziek bij de mod hoort of door de website onder de video is geplaatst. De gameplayvideo van LambdaGeneration bevat wel muziek die door de site onder het videofragment is geplaatst.

  De makers van Black Mesa zeggen dat ze weten van de gemaakte video en ook weten waar deze vandaan komen.Er zijn vragen gesteld en Black Mesa geeft hier de volgende antwoorden op:
  Is dit een lek? Of hebben jullie dit expres laten lekken?
  We waren altijd al van plan om gameplayvideo's vrij te geven als onderdeel van de socialmedia campagne en we hebben altijd al hints gegeven. Echter kwamen we wat problemen met de ontwikkeling tegen waardoor onze plannen voor het vrijgeven van video's is vertraagd.

  Hoe oud is de build van het spel?
  De build van de video is tussen 4 en 5 weken oud.

  Komt de muziek van de video uit het echte spel?
  De muziek in de tweede helft van de video komt werkelijk uit het level.

  Waarom ziet alles er niet uit?
  Dit heeft te maken met de compressie van het filmpje, daardoor is alles donker en blokkerig zelfs als je de Youtubespeler op 720P zet.

  Waarom is de voice-acting zo slecht?
  Alles is gedaan met een reden, de soldaten in het filmpje horen te klinken als 'over de top bad guys'.
  Heeft dit effect op verdere vrijgeving?
  Ja, we zijn nu dingen aan het verschuiven

  Voor uitgebreide antwoorden verwijs ik je naar deze website.

  Gameplayvideo 1; afkomstig van de website van Valvetimes


  Gameplayvideo 2; afkomstig van de website van LambdaGeneration

  Bron: Gamer.nl