• Gamenews: Witcher 3 Wordt Laatste In De Serie

  7 februari 2013 00:38 door
  CD Projekt Red bevestigd dat het voor 2014 aangekondigde open-world role-playing game de laatste editie zal worden met Geralt. Het spel zal ook 30 maal groter zijn dan Witcher 2.
  The Witcher 3: The Wild Hunt wordt dus het laatste Witcher spel, zo werd gisteren door ontwikkelaar CD Projekt Red aangekondigt. Het voor 2014 voorziene game zal het verhaal van Geralt Of Rivia tot een waardig einde brengen en volgens CD Projekt Red studio manager Adam Badowski is de timing perfekt.

  "De technologie is zo enorm verbeterd dat we nu eindelijk het verhaal kunnen vertellen dat we willen vertellen, met de grafische kwaliteiten die we willen, in een wereld zoals we die ons hadden voorgesteld. Dit zal de ultieme Fantasy RPG ervaring worden. Ondanks dat we niet voor nieuwe verhalen verlegen zitten vinden we het tijd om naar nieuwe werelden en nieuwe horizonten uit te kijken om te proberen de grenzen te verleggen van wat we kunnen creëren" aldus Badowski.

  CD Projekt RED kondigde ook aan dat de wereld van Witcher 3 tot wel 30 maal groter zal zijn dan in Witcher 2 én dat er deze keer geen "quick-time events" zullen inzitten.

  Bron: Gamespot (Eddie Makuch)