• Logitech nieuwtjes

  6 september 2017 07:48 door
  Een gaaf toetsenbord en speakers, wie weet een mogelijk geschenk voor uw student?

  CRAFT is het nieuwe afgeronde toetsenbord van Logitech.


  Het nieuwste snufje van Logitech is voorzien van een draaischijf die je op diverse manieren toegang geeft tot instellingen voor je beeldscherm, om Word of Excel te openen of daar het lettertype aan te passen. Het geeft een preciese controle over alles waar je mee bezig bent.
  Logitech denkt hierbij aan hen die werken met Photoshop, Powerpoint, en andere creatieve toepassingen. De draaitoets wordt Kroon genoemd, hij herkent de toepassingen die je op dat moment draait en geeft de nodige tools om ermee te werken.

  Er wordt ook een stukje software bijgevoegd, de Logitech Options Software, die je in staat stelt om een persoonlijk profiel aan te maken voor bv Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC, Adobe Premiere Pro CC, Adobe InDesign CC en Microsoft PowerPoint, Excel en Word.
  Niet alleen de Kroon maar ook de backlighting is interessant, die registreert perfect wanneer je het toetsenbord aanraakt. Best gezellig als je net bezig bent met muziek of film.
  Verder is er nog een Easy-Switch-knop die je helpt bij het wisselen tussen 3 randapparaten, dank zij de Logitech Unifying USB receiver of Bluetooth Low Energy-technologie om verbinding te maken met je computer.

  Halfweg deze maand kan je je nieuwe tokkelinstrument gaan zoeken in de bekende mediazaken, voor de prijs van €199.
  Wil je meer beelden vooraleer je beslist, haal dan afbeeldingen op in hoge resolutie via deze link.

  De MX Sound van Logitech
  De eerste premium bluetooth speaker voor je desktop met rijk geluid en een elegant design.


  Met deze geluidsbox van Logitech kies je voor compactheid en design, maar de geluidservaring is wel optimaal, zowel voor muziek als film. De bediening wordt verlicht bij activering, bv als je het volume wil aanpassen. En natuurlijk is de bluetooth verbinding voorzien voor je pc of laptop of eender welk apparaat.
  Het piekvermogen is 24 watt, dank zij de high-end drivers en poortbuizen aan de achterzijde, levert MX Sound hoogwaardig geluid met een diepe bas, met een heel preciese geluidsweergave. En dit voor zo'n klein ukkie!
  Gebruik je een tijdje geen pc dan gaat de speaker vanzelf in slaapstand na 20 minuten, om energie te besparen.
  Qua design past de speaker perfect bij het nieuwe toetsenbord, maar zal ook niet slecht ogen naast jouw desktop.

  Eind september kan je voor net geen €100 je geluidsbeest kopen in de mediawinkel.
  Meer afbeeldingen zijn te downloaden via deze link

  Bron