Pegasus Mail 4.62

Geef een score
Toegevoegd door Jelle - 17 juli 2006
Ontwikkelaar Ontwikkelaar David Harris
Bestandsgrootte Bestandsgrootte 12,26 MB
Downloads Downloads 168
+ Download
Pegasus Mail is een gratis standaard e-mailprogramma. Het is geschikt voor één of meerdere gebruikers en één computer of een heel netwerk. Het bekendste kenmerk van het programma is echter zijn ondersteuning: Pegasus Mail bestaat al sinds 1990, toen nog op DOS en zo'n DOS versie is er nog steeds. Later kwam er een 16-bit versie voor Windows 3.1 en latere versies en ook deze versie is er nog steeds. De "normale" hedendaagse versie is uiteraard voor 32-bits Windows en alle 32-bits Windows versies worden ondersteund. Ondersteuning voor de 64-bits versie van Windows XP is er voorlopig nog niet.

Het programma bevat alle functies die je van een e-mailprogramma kan verwachten, maar blijft klein en snel. Grootste nieuwigheid in versie 4.4.1 is de inbouw van de Spamhalter spamfilter. Een compleet overzicht van de belangrijkste functie is op deze pagina te vinden.

Voor wie niet graag met de menigte meegaat en het gebruik van Microsoft Outlook (Express) en zelfs Mozilla Thunderbird afzweert, is dit de ideale metgezel.

Extra: Een handige Nederlandstalige site is Pegasus Mail Nederland. Je vindt er o.a. een heleboel tips voor het programma en een overzicht van alle mogelijkheden ervan.

Versie 4.61, Freeware, Engels
Windows 2000/XP/Vista/7
Laatste update op 7 september 2011 door Jelle

Afbeeldingen

  • Pegasus Mail 4.62