Weergegeven resultaten: 1 t/m 9 van 9
  1. #1
    Gevorderd   sissen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12 mei 2005
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    115
    Bedankjes
    65
    Bedankt
    7 keer in 6 posts

    Uitroep foto's op tv2 (easy computing)

    Hallo,

    Ik zit met het volgende prob met het prog vermld in onderwerp.
    Telkens ik het prog open komt er een foutmelding dat het moet afgesloten worden.
    fout zou te maken heben met "msvcr71.dll".
    De support van easy computing weet er blijkbaar ook niets van en raad aan een herinstallatie van het besturingsprogramma te doen (toch niet voor zoiets zeker).
    Op een andere pc werkt het prog wel, dus moet het probleem te verhelpen zijn zonder herinstallatie.
    Gebruikt iemand dit prog ook of weet iemand raad.

    Mvg
    Sissen

  2. #2
    Geek   eventure's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Vrasene
    Berichten
    2.560
    Bedankjes
    571
    Bedankt
    1.144 keer in 562 posts

    Re: foto's op tv2 (easy computing)

    Op een andere pc werkt het prog wel, dus moet het probleem te verhelpen zijn zonder herinstallatie.
    Waarschijnlijk gwn die file die ontbreek,
    misschien kan je die dll file eens zoeken?
    En dan de oude vervangen ofzo

  3. #3
    Gevorderd   sissen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12 mei 2005
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    115
    Bedankjes
    65
    Bedankt
    7 keer in 6 posts

    Re: foto's op tv2 (easy computing)

    Hallo eventure

    Bedankt voor de tip, maar het moge niet zijn.
    Heb dll bestand vervangen en nog steeds hetzelfde. er bevinden zich nog msvcr71.dll bestanden in mij pc, gebruikt voor andere programma's.
    Misschien komen die niet overeen ????
    Mvg

  4. #4
    Geek   eventure's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Vrasene
    Berichten
    2.560
    Bedankjes
    571
    Bedankt
    1.144 keer in 562 posts

    Re: foto's op tv2 (easy computing)

    kijk eens bij processen die eventueel nog werken,
    Heeft er overlangs een programma vastegezeten en vervlgens met ctrl + alt +del afgesloten? Dan staater misschien nog een proces open,
    zoek daar eens

  5. #5
    Gevorderd   sissen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12 mei 2005
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    115
    Bedankjes
    65
    Bedankt
    7 keer in 6 posts

    Re: foto's op tv2 (easy computing)

    niets speciaals te zien in de processen, heb nogmaals de support van easy computing gecontacteerd (zij zouden het toch moeten weten h&#233.
    wacht geduldig af.
    Toch jammer voor zo'n tof programma

  6. #6
    PC-Freak   slicky's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    int westen van België
    Berichten
    1.361
    Bedankjes
    397
    Bedankt
    616 keer in 356 posts

    Re: foto's op tv2 (easy computing)

    verwijder anders eens het programma en doe een een register kuis
    start dan pe pc opnieuw op en installeer het eens terug

    suc6

  7. #7
    Gevorderd   sissen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12 mei 2005
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    115
    Bedankjes
    65
    Bedankt
    7 keer in 6 posts

    Re: foto's op tv2 (easy computing)

    Hoi FCB fan

    Heb het prog verwijderd, handmatig het register opgekuist (alles eruit vwb easy computing), en dan nog met " verschillende progs het register opgekuist en .........
    blijkbaar is alles weer ok (maar voor hoelang). Toch moet er m;i; iets niet in orde zijn met dat prog of zijn er conflicten. Ik zie wel verder.
    In ieder geval bedankt voor de tip en dat FCB ook eens hun register opkuisen en resultaten behalen ???

    Tot later
    sissen

  8. #8
    PC-Freak   slicky's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    int westen van België
    Berichten
    1.361
    Bedankjes
    397
    Bedankt
    616 keer in 356 posts

    Re: foto's op tv2 (easy computing)

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door sissen
    Hoi FCB fan

    Heb het prog verwijderd, handmatig het register opgekuist (alles eruit vwb easy computing), en dan nog met " verschillende progs het register opgekuist en .........
    blijkbaar is alles weer ok (maar voor hoelang). Toch moet er m;i; iets niet in orde zijn met dat prog of zijn er conflicten. Ik zie wel verder.
    In ieder geval bedankt voor de tip en dat FCB ook eens hun register opkuisen en resultaten behalen ???

    Tot later
    sissen
    hopelijk blijft het zo hé
    ivm fcb laat het ons hopen hé

    bijdeze mag hier dan een slotje op?

  9. #9
    Gevorderd   sissen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12 mei 2005
    Locatie
    Brugge
    Berichten
    115
    Bedankjes
    65
    Bedankt
    7 keer in 6 posts

    Re: foto's op tv2 (easy computing)

    ja inderdaad het slot mag erop en hopelijk voorgoed.

    see u

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. Acronis versus Easy computing
    Door Praga Khan in forum Overige software
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 25 september 2005, 12:05
  2. easy computing
    Door vraagteken in forum Grafisch algemeen
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 25 mei 2005, 19:04

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •