Pagina 3 van 3 EersteEerste 123
Weergegeven resultaten: 21 t/m 23 van 23
 1. #21
  carfran
  Gast
  Ik ga het niet ver zoeken dat is realiteit . Stel nu eens voor dat ik administrator ben van van een forum van 100.000 leden . Iemand kan het administrators account hacken en kan aan de ledenlijst . 100.000 e-mail adressen om op de zwarte markt te verkopen lijkt me wel intressant .
  Nu het andere i.v.m. het IP adres is simpel te omzeilen .
  Ik ga naar Google translate , kopieer en plak de link in het linker venster met als brontaal Nederlands . In het rechtervenster stel ik de doeltaal in op Engels . Ik klik op de vertaalde link . Met welk IP adres probeer ik me dan aan te melden . Met het mijne of met een IP adres van één van de google servers en dat zijn er heel wat .
  Laatst gewijzigd door carfran; 17 juli 2016 om 00:38

 2. #22
  Geek  
  Geregistreerd
  26 november 2006
  Berichten
  2.342
  Bedankjes
  415
  Bedankt
  1.235 keer in 975 posts
  100.000 leden op uw forum, carfran, bescheiden blijven hé.

 3. De volgende gebruiker bedankt berger voor deze nuttige post:

  vdhee (17 juli 2016)

 4. #23
  Teamlid   vdhee's schermafbeelding
  Geregistreerd
  19 januari 2008
  Locatie
  grimbergen
  Berichten
  475
  Bedankjes
  474
  Bedankt
  329 keer in 211 posts
  - Ik ga het niet ver zoeken dat is realiteit .
  Nee hoor, je gaat het wel degelijk te ver zoeken. Tenzij je a) een professionele Black Hat hacker bent en b) dito bedoelingen hebt.

  Stel nu eens voor dat ik administrator ben van een forum van 100.000 leden .
  - Dat kan ik mij niet voorstellen, anders zou je niet op het Minatica forum zitten. Forums van 100.000 leden zijn trouwens zeldzaam en beschermd met bijzonder moeilijke admin paswoorden: niet zo gemakkelijk te hacken. Ik zit al jaren in Forensics en ik meen een bescheiden kennis hierover te hebben. Voorbeeld : een RAR paswoord hacken (bestaande uit slechts 7 karakters - uiteraard met cijfers, hoofd/kleine letters en speciale tekens zoals &, é, ", enz., à rato van 30.000 mogelijkheden per minuut neemt mij meerdere weken CPU-tijd in beslag (6x 4,5 GHz processors in parallel in the cloud + eigen GPU). Voeg hier een 8e karakter aan toe en de "crack"-tijd neemt toe in de 2 10e Logaritme, we spreken dan van meerdere jaren. Een Admin-paswoord hacken is trouwens nog veel moeilijker, omdat de website in kwestie helemaal niet toelaat dat je 30.000 paswoorden "per minuut" uitprobeert. Je zou er vlug uitgegooid worden! Als je wilt stuur ik je een RAR-file met een paswoord als variante op jouw onderwerp "wat is de naam van mijn moeder" ; als je het kan kraken binnen het jaar beloof ik je een bak Duvel!

  Iemand kan het administrators account hacken en kan aan de ledenlijst . 100.000 e-mail adressen om op de zwarte markt te verkopen lijkt me wel intressant .
  - In dit (onwaarschijnlijke) geval, en uitzonderingen bevestigen nog altijd de regel, vraag ik mij wel af in welke mate dit voor jou interessant zou zijn. Ken jij dan deze zwarte markt? Zo ja, hoeveel denk je hiervoor te kunnen krijgen? Zo ja, hoe krijg je de centen op jouw rekening? Zelfs Bitcoins kunnen "getraced" worden..... veel plezier van je verkoop zal je waarschijnlijk niet krijgen, tenzij zeer kort.....

  Nu het andere i.v.m. het IP adres is simpel te omzeilen .
  Ik ga naar Google translate , kopieer en plak de link in het linker venster met als brontaal Nederlands . In het rechtervenster stel ik de doeltaal in op Engels . Ik klik op de vertaalde link . Met welk IP adres probeer ik me dan aan te melden . Met het mijne of met een IP adres van één van de google servers en dat zijn er heel wat .
  - Ik denk dat in je mails in vermeld Topic er geen sprake was van IP-adressen. Maar ik ga met jou akkoord dat een IP-adres inderdaad zeer gemakkelijk te omzeilen, ja zelfs te "spoofen" is. In hoeverre dit te maken heeft met het onderwerp is mij evenwel niet geheel duidelijk?

  Alleszins moet ik je bedanken om het onderwerp aangehaald te hebben; voor de specialisten onder ons een bijzondere interessante materie.

  Grtn!

 5. De volgende gebruiker bedankt vdhee voor deze nuttige post:

  compuchrisje (18 juli 2016)

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

 1. Windows Backup werkt niet na format en reinstall
  Door Praga Khan in forum Windows
  Reacties: 8
  Laatste bericht: 18 september 2005, 09:38
 2. taakbeheer werkt niet meer
  Door marijn in forum Windows
  Reacties: 4
  Laatste bericht: 2 juli 2005, 18:26
 3. Ctrl alt del werkt niet
  Door flup in forum Windows
  Reacties: 7
  Laatste bericht: 22 juni 2005, 21:07
 4. voorkeurprogramma werkt niet
  Door skinny in forum Windows
  Reacties: 5
  Laatste bericht: 27 mei 2005, 23:11
 5. MSN 7 hulp op afstand werkt niet
  Door ramsescleo in forum Internet
  Reacties: 9
  Laatste bericht: 15 mei 2005, 11:56

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •