Weergegeven resultaten: 1 t/m 7 van 7
  1. #1
    Expert  
    Geregistreerd
    13 december 2006
    Berichten
    568
    Bedankjes
    339
    Bedankt
    40 keer in 30 posts

    microsoft office automatisch inhoud tabellen + aanklikbaar maken

    Goeiedag,

    Ik ben bezig om een document in Microsoft Word te bewerken. Wat mij wel lukt is een inhoudstabel automatisch in te zetten etc... maar ik zou graag een tweede tabel automatisch inzetten, maar deze inhoudstabel zou enkel een lijst bevatten met alle woorden die op dezelfde 'style' zitten.

    Voor de headings lukt het me wel (alle titels zitten in headings style), maar ik heb ook nog tabellen die ik netjes genummerd heb en allemaal onder dezelfde style 'tabellen' heb gezet. Kan dit herkent worden en automatisch opgelijst worden in een inhoudstabel?

    Zo wil ook figuren apart markeren.

    Iemand een idee?

    En zou het ook mogelijk zijn om deze tabellen aanklikbaar te maken zodat je meteen naar de juiste pagina springt?

    Vriendelijke groet!

  2. #2
    Expert  
    Geregistreerd
    13 december 2006
    Berichten
    568
    Bedankjes
    339
    Bedankt
    40 keer in 30 posts
    Iemand een idee of een in welk thema ik moet zoeken om mij op weg te helpen?

  3. #3
    [email protected]   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    18.571
    Bedankjes
    15.379
    Bedankt
    36.746 keer in 15.121 posts
    Ik wou het hier lang en breed uitleggen, maar die bestond al op deze pagina van Microsoft.

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  4. De volgende 2 gebruikers bedanken compuchrisje voor deze nuttige post:

    alBildjiekiyya (24 maart 2020), salmax (23 maart 2020)

  5. #4
    Expert  
    Geregistreerd
    13 december 2006
    Berichten
    568
    Bedankjes
    339
    Bedankt
    40 keer in 30 posts
    Ok, dank u.

    Ik heb het artikel doorgenomen en ik heb opgemerkt dat er standaard hyperlinks worden opgemaakt vanuit de inhoudsopgave naar de verwijzende titels.

    Ik heb daarna wat verder opgezocht naar 'verschillende inhoudsopgaven in Word' aangezien ik voor tabellen, figuren, referenties en titels een aparte inhoudsopgave wil maken.

    Volgende manier vond ik het meest eenvoudige:

    Allereerst de inhoud die je apart wil houden onder een aparte kop zetten: figuren = kop 3, tabellen = kop 4 enz... en dan:

    Verwijzingen
    Inhoudsopgaven
    Aangepaste inhoudsopgave
    Opties
    Koppen selecteren die je de tabel wilt met niveau "1" en de andere koppen leeglaten, bvb figuren "kop 3 = niveau 1"

    Daarna: OK -> OK -> Wilt u wijzigen? Nee

    Om dit tabel te updaten: rechtermuisknop "! Veld bijwerken".

  6. #5
    [email protected]   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    18.571
    Bedankjes
    15.379
    Bedankt
    36.746 keer in 15.121 posts
    Het lijkt wel redelijk omslachtig, maar als je je daarmee kan verzoenen, dan is dit mooi opgelost.

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  7. #6
    Expert  
    Geregistreerd
    13 december 2006
    Berichten
    568
    Bedankjes
    339
    Bedankt
    40 keer in 30 posts
    Ja, ik vond helaas niets eenvoudiger. Een andere methode was via TC-field en bepaalde commands...

    https://answers.microsoft.com/en-us/...2-25e9190cf0b9

    Waarsschijnlijk zijn er nog extra voordelen als je de link volgt, maar het klonk vrij ingewikkeld om 2 inhoudstabellen in 1 document in te voegen...

  8. #7
    Expert  
    Geregistreerd
    13 december 2006
    Berichten
    568
    Bedankjes
    339
    Bedankt
    40 keer in 30 posts
    Weet er iemand ook hoe ik de nummering van mijn titels kan behouden als ik een kop/heading toewijs? Ik heb bvb
    1.
    1.1
    1.2
    1.3
    1.4
    enz...

    Als ik alle 1.x wil toewijzen aan dezelfde kop dan selecteer ik 1.1 en zodra ik op kop1 klik verdwijnt 1.1 en moet ik dit opnieuw nummeren en terug instellen. Moet ik eerst alle koppen toewijzen voordat ik aan de opmaak begin of is er nog een methode om dit achteraf toe te passen?

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 5 gebruikers deze discussie. (0 leden en 5 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. Gratis Microsoft Office
    Door berger in forum Office
    Reacties: 8
    Laatste bericht: 16 september 2014, 23:33
  2. automatisch back-up maken
    Door goodpitcher in forum Windows
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 22 augustus 2009, 16:30
  3. Automatisch via een gateway verbinding maken
    Door boneless in forum Windows
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 12 augustus 2008, 15:55
  4. microsoft office outlook
    Door scul in forum Windows
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 26 maart 2008, 14:05
  5. microsoft office
    Door fivol in forum Windows
    Reacties: 5
    Laatste bericht: 1 juli 2007, 17:16

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •