Weergegeven resultaten: 1 t/m 7 van 7
  1. #1
    PC-Freak   Silverwing's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 mei 2005
    Berichten
    1.166
    Bedankjes
    368
    Bedankt
    490 keer in 344 posts

    Kan slechts naar een handvol site's surfen

    Ik kan op een laptop die ik tijdelijk mag gebruiken( nadat ik mijn pc verkocht heb en in afwachting van mijn nieuwe pc) slechts een handvol sites bezoeken en dit ongeacht de browser. Google zoekresultaten lukken helemaal niet. Zells sites van Microsoft lukken niet.
    Ik heb via google al gezocht naar oplossingen maar niets helpt. Ik heb de netwerkadapter reeds verwijderd, firewall, netwerkinstellingen enz. nagekeken.
    De laptop word met een netwerkkabel rechtstreeks met de modem (Telenet)verbonden. De netwerkadapter is een Qualcomm Atheros AR8152 PCI-E Fast Ethernet Controller (NDIS 6.30)
    Bij alle sites krijg ik de melding site niet bereikbaar, maar op een pc hier( niet de mijne en slechts sporadisch toegang toe) werkt alles normaal.
    Onder de tekst voer netwerk controle uit staat dan DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN.
    Ook volgende baadt niet
    Command Prompt /
    “cmd” en druk op Enter.
    ipconfig/release en druk op Enter.
    vervolgens ipconfig/flushdns en druk op Enter.
    Hiermee leeg je de lokale DNS-cache.
    vervolgens /ipconfig/renew en druk op Enter.
    Wie weet wat te doen om normaal te kunnen surfen?

  2. #2
    Geek  
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Hulshout (Antwerpen)
    Berichten
    3.133
    Bedankjes
    60
    Bedankt
    3.101 keer in 2.269 posts
    Misschien eens kijken onder "ouderlijk toezicht".
    Deze "geleende" pc kan van een kind zijn waarvoor de surfmogelijkheden beperkt werden.
    J.W.
    Google is uw vriend

  3. #3
    PC-Freak   Silverwing's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 mei 2005
    Berichten
    1.166
    Bedankjes
    368
    Bedankt
    490 keer in 344 posts
    Geen ouderlijk toezicht, laptop is van buurvrouw en ligt daar meer in de kast dan er uit. Heb zodoende die eerst mogen bijwerken naar de laatste Windows upgrade van mei.Ik had al het idee dat dat de reden was en heb die teruggedraaid, maar dat was het niet dus maar weer terug de upgrade gedaan.

  4. #4
    PC-Freak   Silverwing's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 mei 2005
    Berichten
    1.166
    Bedankjes
    368
    Bedankt
    490 keer in 344 posts
    Ik heb het opgelost door Windows opnieuw te installeren met de usb stick die ik al klaar had liggen voor de nieuwe pc. Op //- 15 min was de installatie afgerond en nog eens zoveel om alles te configureren.Alles werkt zoals het hoort nu, er zat allicht al een fout in de vorige installatie voor de upgrade en die is gewoon overgenomen. Had ik dat geweten had er niet zoveel virtuele inkt moeten vloeien

  5. De volgende gebruiker bedankt Silverwing voor deze nuttige post:

    compuchrisje (18 augustus 2021)

  6. #5
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    18.857
    Bedankjes
    15.602
    Bedankt
    35.953 keer in 14.901 posts
    En nu hopen dat die Windows ook voor de nieuwe nog geldig is.

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  7. #6
    PC-Freak   Silverwing's schermafbeelding
    Geregistreerd
    11 mei 2005
    Berichten
    1.166
    Bedankjes
    368
    Bedankt
    490 keer in 344 posts
    Uiteraard, je kan die stick eindeloos blijven gebruiken, de licentie nummer is belangrijk en die heb ik niet gebruikt en als je reeds Windows had word je pc automatisch geactiveerd

  8. #7
    Minatica Moderator   Obsessed's schermafbeelding
    Geregistreerd
    14 juni 2005
    Locatie
    Hagenland
    Berichten
    3.159
    Bedankjes
    16.933
    Bedankt
    17.325 keer in 7.729 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Silverwing Bekijk bericht
    Uiteraard, je kan die stick eindeloos blijven gebruiken, de licentie nummer is belangrijk en die heb ik niet gebruikt en als je reeds Windows had word je pc automatisch geactiveerd
    Klopt helemaal Silverwing
    * NIL VOLENTIBUS ARDUUM *


Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. SEO Meerdere domeinen naar 1 site
    Door MabadosS in forum Webdevelopment & Programming
    Reacties: 5
    Laatste bericht: 12 september 2010, 10:18
  2. Reacties: 9
    Laatste bericht: 5 februari 2009, 19:39
  3. Kan niet doorlinken naar andere site
    Door toucan in forum Internet
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 24 juni 2007, 10:23
  4. link naar site met visual basic
    Door brۍht in forum Overige software
    Reacties: 9
    Laatste bericht: 23 oktober 2005, 17:59

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •