Pagina 3 van 4 EersteEerste 1234 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 21 t/m 30 van 34
  1. #21
    Geek  
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Hulshout (Antwerpen)
    Berichten
    3.159
    Bedankjes
    61
    Bedankt
    3.116 keer in 2.280 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door compuchrisje Bekijk bericht

    @J.W. wat betreft je problemen... blijkbaar ben jij de enige die zovéél last heeft?

    Op het ogenblik zijn er geen problemen. Alles werkt zoals het moet.
    Behalve een bijlage (foutmelding) invoegen...

    Eenmaal gepost staat de bijlage er wel bij....
    Bijgevoegde afbeelding(e) Bijgevoegde afbeelding(e)
    J.W.
    Google is uw vriend

  2. #22
    Gevorderd   veronique's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Limburg
    Berichten
    252
    Bedankjes
    11
    Bedankt
    61 keer in 21 posts
    Hallo J.W. het is wel degelijk een laptop en ik had me vergist ik wou bedoelen een notebook.

  3. #23
    Geek  
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Hulshout (Antwerpen)
    Berichten
    3.159
    Bedankjes
    61
    Bedankt
    3.116 keer in 2.280 posts
    [QUOTE=J.W.;625726]Dan zou dit uw laptop moeten (?) zijn.

    Er steek slechts 1 latje geheugen van 8 GB in en het is niet uitbreidbaar.

    De link naar uw laptop stond er weeral niet tussen


    https://www.bol.com/be/nl/p/medion-a...IaAtu9EALw_wcB
    J.W.
    Google is uw vriend

  4. #24
    Gevorderd   veronique's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Limburg
    Berichten
    252
    Bedankjes
    11
    Bedankt
    61 keer in 21 posts
    ja dat is hem.

  5. #25
    Geek  
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Hulshout (Antwerpen)
    Berichten
    3.159
    Bedankjes
    61
    Bedankt
    3.116 keer in 2.280 posts
    Neem eens contact op met de verkoper van uw laptop en vraag of het mogelijk is om die 8 GB geheugen te vervangen door een latje van 16 GB geheugen.
    Indien het mogelijk is bent u voor een € 80- 90 geholpen.
    J.W.
    Google is uw vriend

  6. #26
    Gevorderd   veronique's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Limburg
    Berichten
    252
    Bedankjes
    11
    Bedankt
    61 keer in 21 posts
    ok ga nu een mail sturen hou jullie op de hoogte kan even duren eer ze terug reageren. Alvast bedankt voor de reacties!!!!

  7. #27
    Gevorderd   veronique's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Limburg
    Berichten
    252
    Bedankjes
    11
    Bedankt
    61 keer in 21 posts
    Dit heb ik als reactie gehad van Medion zelf.

    Geachte mevrouw

    Gelieve dit nummer altijd op eventuele correspondentie te vermelden.

    Naar aanleiding van uw e-mail aangaande uitbreiding van het ram geheugen, kunnen wij u het onderstaande meedelen:

    Het is helaas niet mogelijk om het ram geheugen van deze laptop (MD63540) uit te breiden, het maximale geheugen is reeds geplaatst

    We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u aangaande dit onderwerp nog verdere vragen hebben, dan verzoeken we u in uw antwoord de tot nu toe gevoerde correspondentie bij te voegen.

    Met vriendelijke groet,
    Medion Service Center
    Jose

  8. De volgende gebruiker bedankt veronique voor deze nuttige post:

    salmax (26 augustus 2021)

  9. #28
    Geek  
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Hulshout (Antwerpen)
    Berichten
    3.159
    Bedankjes
    61
    Bedankt
    3.116 keer in 2.280 posts
    Dan rest u nog één oplossing. U gebruikt een interne SSD.

    Indien u daarop nog ruimte overhebt die u kunt missen kan u hiervan een 10-15 GB overschakelen als virtueel geheugen. Dit is ook trager ten opzichte van Ram-geheugen maar wel sneller als extern SSD geheugen.
    476 GB is natuurlijk weinig en hiervan nog een deel afgeven is natuurlijk niet mooi.
    Als u eens een externe HDD van pakweg 2 à 3 TB gebruikt om al het werk, dat volledig af is, op te slaan kunt u een groot gedeelte van uw interne SSD leegmaken.
    J.W.
    Google is uw vriend

  10. #29
    Geek  
    Geregistreerd
    7 juni 2006
    Locatie
    Meise
    Berichten
    2.076
    Bedankjes
    995
    Bedankt
    1.326 keer in 858 posts
    Ik heb momenteel geen "problemen" behalve dat bij het openen van Minatica ik telkenmale op dezelfde topic terechtkom.

    Eigenlijk heb ik daar geen echt 'probleem' mee ; ik meld het enkel omdat we op spoken zitten jagen

    Op alle sessies heb ik toch rondgeneusd !
    Dus is het ondenkbaar dat bij manueel sluiten of automatisch door time-out, dit aan toeval te wijten is.
    Oplossing vinden gaat soms sneller dan een vraag stellen.

  11. #30
    Gevorderd   veronique's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Limburg
    Berichten
    252
    Bedankjes
    11
    Bedankt
    61 keer in 21 posts
    Ok kan er me dan uitgelegd worden hoe ik dat moet doen? zo een virtueel geheugen.

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. Interne harde schijf gebruiken als externe ?
    Door Tjoolaere in forum Opslagmedia
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 11 januari 2013, 17:58
  2. 8 cm schijf gebruiken
    Door De Hulk in forum Audiovisueel
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 10 januari 2010, 20:47
  3. Externe opslag
    Door NiekR in forum PC-randapparatuur en andere PC-hardware
    Reacties: 16
    Laatste bericht: 25 juni 2007, 19:52
  4. Reacties: 3
    Laatste bericht: 3 december 2005, 09:57

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •