Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 t/m 10 van 16
  1. #1
    Gevorderd   veronique's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Limburg
    Berichten
    252
    Bedankjes
    11
    Bedankt
    61 keer in 21 posts

    Kwaad Kan iemand me dit uitleggen ( schijfbeheer)

    Beste
    Mijn zoon heeft me een SSD kaart van 1T bijgestoken in mijn desktop. Deze diende om mijn Photoshop daar een stuk op te laten draaien. (Systeem vereisten Photoshop) eigenlijk een extra werkschijf.

    Maar nu heb ik gemerkt bij dit in te stellen dat mijn schijfbeheer er raar uitziet. (Denk ik toch)
    Zo zie ik dat niet mijn volle schijf gebruikt wordt. Deze is in partities verdeelt en er zijn stukken die gewoon niet gebruikt worden. Kan iemand me dit uitleggen aub (zie bijlage). En is er een mogelijkheid om dit wel te kunnen gebruiken.

    Alvast bedankt.
    Hopelijk staat de link erin, want ben zot aan het worden op hier een afbeelding in te krijgen.

  2. #2
    Geek  
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Hulshout (Antwerpen)
    Berichten
    3.178
    Bedankjes
    61
    Bedankt
    3.123 keer in 2.287 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door veronique Bekijk bericht
    Hopelijk staat de link erin, want ben zot aan het worden op hier een afbeelding in te krijgen.

    Dan hebt u pech, er is geen link te bespeuren...
    J.W.
    Google is uw vriend

  3. #3
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    18.884
    Bedankjes
    15.623
    Bedankt
    36.039 keer in 14.940 posts
    Inderdaad, geen link. Ik vind het een raar idee: Photoshop dat 'voor een stuk' op die tweede schijf zou draaien. Een afbeelding is trouwens ook niet te zien, dus hebben we er het raden naar. Heeft je zoon die tweede schijf misschien ingesteld voor het wisselbestand? Dan worden er constant stukjes weggeschreven tijdens het werken, maar niet op een logische manier mooi naast mekaar geschikt. En dan krijg je zo'n gekke indeling te zien, maar... dit is enkel raden naar. De 'volle schijf' (hiermee bedoel je mogelijk de gehele schijf) wordt dan ook niet helemaal gebruikt. 't Zou al erg zijn als 1 Terrabyte al meteen propvol zou staan.
    Kijk ook eens naar je Photoshop zelf en pas je cachegegevens eens aan, liefst wat naar omlaag. Als je een paar uur aan een afbeelding bezig bent, is Photoshop volop bezig ruimte te vullen die je voor andere dingen kunt gebruiken.

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  4. #4
    Geek  
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Hulshout (Antwerpen)
    Berichten
    3.178
    Bedankjes
    61
    Bedankt
    3.123 keer in 2.287 posts
    J.W.
    Google is uw vriend

  5. #5
    Geek  
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Hulshout (Antwerpen)
    Berichten
    3.178
    Bedankjes
    61
    Bedankt
    3.123 keer in 2.287 posts
    #4 is het resultaat van het posten van een afbeelding.
    Ik zie niets staan, misschien jullie wel...
    J.W.
    Google is uw vriend

  6. #6
    Geek  
    Geregistreerd
    7 juni 2006
    Locatie
    Meise
    Berichten
    2.077
    Bedankjes
    1.003
    Bedankt
    1.326 keer in 858 posts
    @J.W.
    Nada in #4.

  7. #7
    Geek  
    Geregistreerd
    7 juni 2006
    Locatie
    Meise
    Berichten
    2.077
    Bedankjes
    1.003
    Bedankt
    1.326 keer in 858 posts

    En hieronder ?

    Oplossing vinden gaat soms sneller dan een vraag stellen.

  8. #8
    Geek  
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Hulshout (Antwerpen)
    Berichten
    3.178
    Bedankjes
    61
    Bedankt
    3.123 keer in 2.287 posts
    Ook niets te zien.

    Met Opera weeral dezelfde problemen zoals in september (draaiend icoontje van Minatica) en geen verbinding kunnen maken.
    J.W.
    Google is uw vriend

  9. De volgende gebruiker bedankt J.W. voor deze nuttige post:

    Merel (16 oktober 2021)

  10. #9
    Geek  
    Geregistreerd
    7 juni 2006
    Locatie
    Meise
    Berichten
    2.077
    Bedankjes
    1.003
    Bedankt
    1.326 keer in 858 posts

    En hieronder ?

    Oplossing vinden gaat soms sneller dan een vraag stellen.

  11. #10
    Geek  
    Geregistreerd
    7 juni 2006
    Locatie
    Meise
    Berichten
    2.077
    Bedankjes
    1.003
    Bedankt
    1.326 keer in 858 posts

    Dit leek te gaan

    Voor mijn vorige post

    Screenshot gemaakt (Shift+Win+Enter> Naar klembord >
    Paint Plakken > opgeslagen als ...>
    Posting bestand conversie voor gebruik in forums > icoon copy > copied >
    Minatica geplakt in vorige post
    Laatst gewijzigd door Merel; 16 oktober 2021 om 14:49
    Oplossing vinden gaat soms sneller dan een vraag stellen.

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. iemand dat dit kan uitleggen.
    Door salmax in forum HijackThis
    Reacties: 4
    Laatste bericht: 16 september 2013, 20:55
  2. Problemen met schijfbeheer en nero.
    Door ghost in forum HijackThis
    Reacties: 9
    Laatste bericht: 17 juli 2009, 09:09
  3. iemand?
    Door Timon22 in forum Grafisch algemeen
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 10 januari 2007, 18:24

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •