Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 11 t/m 20 van 29

Discussie: Geen spaties??

  1. #11
    Minatica Moderator   Obsessed's schermafbeelding
    Geregistreerd
    14 juni 2005
    Locatie
    Hageland
    Berichten
    2.575
    Bedankjes
    14.936
    Bedankt
    16.022 keer in 7.000 posts
    Nu heb ik het ook al bij 'gewoon' reageren in een topic



    Is er misschien recent een update van vBulletin geweest ofzo??
    Laatst gewijzigd door Obsessed; 2 november 2016 om 18:55

    * NIL VOLENTIBUS ARDUUM *

  2. #12
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    17.685
    Bedankjes
    14.959
    Bedankt
    35.818 keer in 14.502 posts
    Even uittesten... hier gaat het blijkbaar probleemloos. Werkt je spatiebalk bij andere toepassingen wél?

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  3. De volgende gebruiker bedankt compuchrisje voor deze nuttige post:

    Merel ( 3 november 2016)

  4. #13
    Gevorderd   Typetje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 augustus 2015
    Locatie
    Den Haag
    Berichten
    220
    Bedankjes
    761
    Bedankt
    734 keer in 442 posts
    Blijkbaar ontstaat de issue na een quote
    Liefs Typetje
    ALS IK ER NOG NIET BEN, DAN BEN IK IN IEDER GEVAL ONDERWEG

  5. De volgende gebruiker bedankt Typetje voor deze nuttige post:

    Merel ( 3 november 2016)

  6. #14
    Erelid   ghost's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 mei 2005
    Locatie
    limburg
    Berichten
    2.909
    Bedankjes
    1.773
    Bedankt
    1.655 keer in 1.070 posts
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Typetje Bekijk bericht
    Blijkbaar ontstaat de issue na een quote
    nee bij mij toch niet heb ook win 10 update 1607 en ook chrome
    Mijn leugens zijn de waarheid , jullie logen tegen mij en dat is de waarheid

  7. De volgende gebruiker bedankt ghost voor deze nuttige post:

    Merel ( 3 november 2016)

  8. #15
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    17.685
    Bedankjes
    14.959
    Bedankt
    35.818 keer in 14.502 posts
    nee bij mij toch niet heb ook win 10 update 1607 en ook chrome
    Even de quote van ghost geleend, met Win7 Pro evenmin een probleem, niet hier en niet in PM.
    Degenen die er toch nog last van hebben, moet ik even doorverwijzen naar de PM-box van Jelle, misschien kan hij meer uitvissen.

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  9. De volgende gebruiker bedankt compuchrisje voor deze nuttige post:

    Merel ( 3 november 2016)

  10. #16
    PC-Freak  
    Geregistreerd
    7 juni 2006
    Locatie
    Meise
    Berichten
    1.682
    Bedankjes
    797
    Bedankt
    1.077 keer in 690 posts
    Er zijn veel mogelijke pistes te volgen. Lettertekens van een toetsenbord hebben codes die 'naargelang' van elkaar kunnen verschillen. De zaken zijn nogal ingewikkeld en zijn eerder door specialisten te ontwarren. Voor de gewone "gebruiker" zou het eigenlijk nooit zo ver moeten komen dat wij daarop moeten zoeken, maar het is nu eenmaal zo.

    Een voorbeeld waarvoor ik zelf geen uitleg vond, enkel om te tonen hoe complex het soms kan zijn :
    Ik gebruikte al jaren een DOS programma uit de oertijd dat steeds perfect werkte in het command venster (dos-venster in de volkmond) van alle Windows versies. M$ heeft zodanig zoveel "verbeterd" aan de Command commandos dat men nu zelfs geen mogelijkheid meer heeft om keyboard.sys te gebebruiken.
    Mijn oud programma start nog steeds op in het dos-venster en dat schijnt wel te werken. Maar het ziet geen azerty meer ! Het opent met het idee dat Win7-32bit nu met een querty bord werkt (in feite een azerty).
    Het programma opent nu in querty, wat met alle vorige Windows versies nog nooit gebeurde.
    Erger nog : als dit programma wordt gesloten blijft de cmd (dos-venster) nog in querty.

    Ander voorbeeld is mijn AsusT100, waarbij zonder reden de cursor kan verspringen naar om het even waar op de (webpagina /programmapagina). Intermitterend, 'hersteld' onder garantie, maar het kwam terug en dan geen ENKELE TOEGEVING MEER noch ALTERNATE noch VAN ASUS.

    In in één besturingssysteem heb je nog zoveel software instellingen en submodules (drivers) dat de kans bestaat dat daarmee roet in het eten komt. Men kan als gewone gebruiker alleen maar zoeken naar gemeenschappelijke toevalligheden. De ervaring leert dat voor elk zeldzaam probleem er toch lotgenoten zijn die het zelfde fenomeen moeten ondergaan. Het vraagt zoekwerk op Google en fora.


    Nu heb ik het ook al bij 'gewoon' reageren in een topic
    Ja man, in eerste instantie zou in dit geval het gebruik van een ander toetsenbord en/of driver wellicht een verschillend resultaat kunnen tonen. Begin daar mee.
    Laatst gewijzigd door Merel; 3 november 2016 om 16:04
    Oplossing vinden gaat soms sneller dan een vraag stellen.

  11. De volgende gebruiker bedankt Merel voor deze nuttige post:

    Obsessed ( 3 november 2016)

  12. #17
    Minatica Moderator   Obsessed's schermafbeelding
    Geregistreerd
    14 juni 2005
    Locatie
    Hageland
    Berichten
    2.575
    Bedankjes
    14.936
    Bedankt
    16.022 keer in 7.000 posts
    Net een test gedaan met een nog splinternieuw PNP USB-keyboard van Medion dat destijds werd meegeleverd met m'n PC.
    Resultaat: idem dito . Ook na herstarten.

    Ik zal eens informeren bij onze Jelle
    Hoi Jelle,

    Heb jij een verklaring voor mijn probleem?
    Lees het even na in DIT TOPIC wil je?

    Is er recentelijk een update geweest die dit zou kunnen veroorzaken?

    Alvast bedankt

    Greetz, Dany.
    Laatst gewijzigd door Obsessed; 3 november 2016 om 18:48

    * NIL VOLENTIBUS ARDUUM *

  13. De volgende gebruiker bedankt Obsessed voor deze nuttige post:

    compuchrisje ( 3 november 2016)

  14. #18
    mam@minatica   compuchrisje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10 mei 2005
    Locatie
    Waasland
    Berichten
    17.685
    Bedankjes
    14.959
    Bedankt
    35.818 keer in 14.502 posts
    Installeer jij soms ook de optionele updates? Daar worden soms drivers in verwerkt om zgn je hardware te verbeteren.
    Sinds wanneer is deze situatie? Al eens een systeemherstel gedaan naar een vorige, beter werkende toestand?

    Medewerkers gevraagd voor IT-nieuws, Windows all, Besturingssystemen!!! Ben je gemotiveerd? Contacteer dan één van de admin's

  15. #19
    Gevorderd   Typetje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 augustus 2015
    Locatie
    Den Haag
    Berichten
    220
    Bedankjes
    761
    Bedankt
    734 keer in 442 posts
    systeemherstel? ik heb alleen hier last van dit probleem. Op geen enkele andere fora heb er last van. En het is ook weer geen onoverkomelijk probleem dat ik er mijn Windows voor een versie terug voor ga zetten. Ik ga gewoon even enter en terug dan is het meestal over. ( ik had er net ook weer last van toen ik hier mijn antwoord begon trouwens )

    Ik heb nog 1 forum wat werkt met vbulletin en daar heb ik deze problemen helemaal niet.
    Liefs Typetje
    ALS IK ER NOG NIET BEN, DAN BEN IK IN IEDER GEVAL ONDERWEG

  16. De volgende gebruiker bedankt Typetje voor deze nuttige post:

    compuchrisje ( 3 november 2016)

  17. #20
    Erelid   ghost's schermafbeelding
    Geregistreerd
    1 mei 2005
    Locatie
    limburg
    Berichten
    2.909
    Bedankjes
    1.773
    Bedankt
    1.655 keer in 1.070 posts
    En welke versie vbulletin heeft die andere site deze is hier de 4.2.2
    Mijn leugens zijn de waarheid , jullie logen tegen mij en dat is de waarheid

Discussie informatie

Users Browsing this Thread

Momenteel bekijken 1 gebruikers deze discussie. (0 leden en 1 gasten)

Soortgelijke discussies

  1. Kan geen verbinding meer maken
    Door Ludanto in forum Internet
    Reacties: 9
    Laatste bericht: 19 mei 2005, 22:47
  2. Kan geen cd branden na download van Belgacom musicclub
    Door koostronics in forum Audiovisueel
    Reacties: 5
    Laatste bericht: 19 mei 2005, 20:16
  3. Geen verbinding meer met firefox
    Door biep in forum Internet
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 19 mei 2005, 19:51
  4. geen geluid
    Door mdc1756 in forum Audiovisueel
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 19 mei 2005, 19:21
  5. kan met firefox 1.4 geen bericht meer posten
    Door ciriel in forum Internet
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 15 mei 2005, 10:36

Favorieten/bladwijzers

Favorieten/bladwijzers

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •